Actualitate

CFR călători anunţă REDUCERI de până la 25 % la cumpărarea în AVANS a biletelor de tren

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/24/tren-cfr.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Pasagerii care optează să cumpere în avans bilete de călătorie CFR, pot obţine reduceri de 10% până la 25% din preţul total, începând din 25 iunie, informează compania de transport feroviar.

Astfel, la achiziţionarea, în avans cu 21 până la 30 de zile, a unui bilet, reducerea este 25%, în timp ce pentru un interval de 11-20 de zile, discountul este de 18%. De asemenea, la cumpărarea biletului de călătorie cu minimum şase  şi maximum zece zile înainte de plecare, reducerea va fi de 10%.


Reducerea se face pentru biletul cu preţ întreg şi pentru biletul de copil, şi se aplică  preţului biletului de călătorie şi suplimentului de tren, tariful de rezervare a locului şi tariful de supliment de pat sau cuşetă aplicându-se integral, ca şi până acum, conform CFR Călători.

Potrivit sursei citate, prin serviciul Cumpără Bilete CFR online, la reducerea de 10%-25% oferită la cumpărarea cu anticipaţie, se adaugă un discount de 5%.


În plus, avantajul celor care folosesc această aplicaţie, este că nu au nevoie decât de o conexiune la internet, fără să fie necesară printarea biletului, iar identificarea în tren are loc pe baza unui act de identitate, a ID-ului de bilet primit în varianta electronică pe e-mail şi a cardului.

abonare newsletter