Actualitate

Ce a făcut un clujean în ULTIMA zi de muncă la un service auto

<p><strong>Un tânăr de 33 de ani este suspectat de poliţişti că a sustras un autoturism dintr-un service auto de pe raza municipiului Suceava, unde respectivul lucra ca muncitor necalificat. </strong></p>

 


Tânărul este căutat de polițiști după ce s-a “servit” cu o mașină luxoasă pe care o reparase chiar el în urmă cu o săptămână, dar și cu alte unelte indispensabile.

Mihai N. este domiciliat în municipiul Cluj-Napoca şi locuieşte fără forme legale în municipiul Suceava. Furtul a fost constatat duminică dimineaţă atunci cănd lacătul care asigura poarta societăţii a fost găsit distrus iar din curtea atelierului auto a fost sustras un autoturism care se afla în incintă de aproximativ o săptămână, pentru a fi reparat., scrie monitorulsv.ro.


Acesta s-a întors la serviciu, după terminarea programului, a sustras cheile autoturismului din interiorul atelierului şi a plecat cu un bolid de fițe, dar și cu două bormașini, două încărcătoare acumulatori, un aspirator tapiţerii, doi acumulatori auto fără marcă, două truse de scule și o staţie de emisie recepţie.

Valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ 10.000 de euro. Cercetările sunt continuate de oamenii legii pentru a dovedi implicarea persoanei suspectate în comiterea infracţiunii de „furt calificat”, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

abonare newsletter