Actualitate

Organizatorii Transilvania Rally: Etapa a avut toate avizele, în locul unde a avut loc accidentul se aflau un poliţist şi un jandarm

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/24/raliul clujului.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Organizatorii Transilvania Rally au precizat prin intermediul unui comunicat de presă că Transilvania Rally 2013 este etapa din Campionatul Naţional de Raliuri care s-a desfăşurat după ce a îndeplinit anumite condiţii şi a primit avizele necesare de la autorităţile competente. </strong></p>

 


“Aici includem Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Brigada Mobilă de Jandarmi Cluj, Primăria şi Consiliul Local Cluj, Consiliul Judeţean Cluj, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj. Panourile de avertizare conform cărora circulaţia va fi închisă au fost puse pe tot traseul cu două săptămâni înainte”, a declarat Irina Mancaş, purtător de cuvânt la Transilvania Rally.

Potrivit acesteia, pentru acest eveniment au fost mobilizaţi 280 de jandarmi, 23 de poliţişti, 31 oameni de la o firmă de pază privată, 10 ambulanţe cu medic şi şase maşini de pompieri.


“Pentru securizarea traseului s-au folosit 1500 metri de garduri de securitate şi 35.000 de metri de bandă de securitate/avertizare. Locul în care s-a produs tragicul accident este un loc interzis spectatorilor şi în acel loc se aflau conform planului de securitate un jandarm şi un poliţist. Proba specială de pe Dângău este o proba cu o vechime de 16 ani”, a mai precizat Mancaş.

Un bărbat a fost accidentat mortal, sâmbătă după-amiază, în timp ce asista la Autoworld Transilvania Rally din judeţul Cluj, de o maşină care participa la competiţia sportivă.


Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Daniel Graur, a declarat că un bărbat care asista la Autoworld Transilvania Rally organizat în localitatea clujeană Agârbiciu a murit după ce a fost lovit de un autoturism care participa la competiţie. Ofiţerul de presă al Autoworld Transilvania Rally, Irina Mancaş, a declarat, sâmbătă că bărbatul a fost lovit de autoturismul condus de pilotul Florin Tincescu, după ce maşina a derapat şi a ieşit de pe drum.


Citeşte şi:


Un nou ACCIDENT la Transilvania Rally: Un spectator a MURIT după ce a fost lovit de o maşină

abonare newsletter