Actualitate

Vezi din ce oraş erau 8 dintre victimele ACCIDENTULUI din Muntenegru

<p><strong>Opt dintre victimele accidentului din Muntenegru sunt din Curtea de Argeş, doar despre două ştiindu-se că sunt în viaţă, internate în spitalul din Podgoriţa, celelalte şase fiind fie la Terapie Intensivă, fie decedate.

Potrivit primarului municipiului Curtea de Argeş, Nicolae Diaconu, victimele sunt trei bărbaţi şi cinci femei, iar între acestea se află un fost consilier local PNL, dar şi părinţii unui fost consilier judeţean, tot PNL.



Presa din Muntenegru: 19 români au MURIT în accidentul din Muntenegru

"Sunt opt persoane din Curtea de Argeş, trei bărbaţi şi cinci femei. Despre două femei se ştie că una este internată la ortopedie, iar cealaltă la ORL. Despre ceilalţi şase nu sunt informaţii certe, o parte ar fi la Terapie intensiva, alţii ar fi decedaţi, lipsesc informaţiile certe. Cert este că opt dintre răniţi sunt cu siguranţă de la noi, de la Curtea de Argeş. Între ei este un fost consilier local PNL şi părinţii unui fost consilier judeţean PNL, cuscrii domunului Sandu Nichita", a declarat Nicolae Diaconu.



TRAGEDIA din MUNTENEGRU: Numărul ROMÂNILOR MORȚI în urma accidentului a ajuns la 18



Primarul a precizat că membri ai familiilor victimelor au plecat de duminică seară spre Muntenegru.


El a mai spus că inclusiv unul dintre ghizii grupului de turişti români era din Curtea de Argeş.

Rudele victimelor, printre care şi Sandu Nechita, spun că oficialităţile locale nu i-au informat despre tragedie, singurele informaţii venind din Muntenegru prin convorbiri cu participanţi la acest circuit, aflaţi în stare mai puţin gravă.



Vezi LISTA CU NUMELE PERSOANELOR RĂNITE în ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU. Cunoști pe cineva?


"Am fost informat de ginerele meu că părinţii lui, respectiv cuscrii mei, sunt victime în acest accident, respectiv sunt răniţi în stare gravă în acest accident. Sunt şi alte cunoştinţe printre cei morţi. Ginerele meu a plecat spre Muntenegru, autorităţile române nu ne-au anunţat am primit informaţii de la cineva care a fost în autocar şi a fost rănit mai uşor. Şi am mai aflat informaţii din media", a declarat Sandu Nichita, directorul al fabricii de globuleţe de la Curtea de Argeş.


ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU: Șoferul conducea prea repede!

Ultimele Stiri
abonare newsletter