Actualitate

Peste 12.000 de persoane în a doua seară a Electric Castle, când a concertat trupa Morcheeba

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/23/castel.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Peste 12.000 de persoane au asistat, sâmbătă, în pofida ploii, la concertele din a doua seară a festivalului Electric Castle de la Bonţida, judeţul Cluj, când au urcat pe scenă şi membrii trupei Morcheeba.</strong></p> <p><strong>

Festivalul Electric Castle, care se desfăşoară la Castelul Banffy din Bonţida, judeţul Cluj, a inclus, sâmbătă, concerte susţinute de Mojo Barrel, Theory of Mind, Subatomic Zoo, Loungerie II, Silent Strike&Band, Robin & The Backstabbers.


De la 21.30, pe scena principală a urcat una din cele mai aşteptate trupe de la Electric Castel, Morcheeba. Cu toate că a plouat pe tot timpul concertului, cei 12.000 de spectatori veniţi din toată lumea au cântat şi dansat alături de trupa britanică, solista Skye Edwards mulţumind publicului pentru ataşamentul de care a dat dovadă. Skye Edwards a încercat să explice atitudinea publicului glumind: "Simt miros de marijuana, cineva fumează aici".

Morcheeba este o trupă britanică renumită pentru mix-ul de influenţe rock, trip hop, R&B, blues şi pop. Cuvântul "morcheeba" înseamnă "calea marijuanei".


După Morcheeba, pe scena principală au urcat cei de la Şuie Paparude. În pofida numelui, Şuie Paparude au alungat ploaia şi au dezlănţuit petrecerea, ritmurile mai vechi şi mai noi ale formaţiei "electrizând" publicul care a dansat aproape două ore. Şuie Paparude au fost rechemaţi pe scenă de multe ori şi nu s-au lăsat rugaţi. Petrecerea a continuat până dimineaţă cu Dope D.O.D, ROA şi Pop Killers.

Duminică, peste 10.000 de oameni sunt aşteptaţi la Electric Castle, concertele începând la ora 15.00. Pe scena mare vor urca Fine, it’s Pink, Satelittes, Lights Out, CTC (DOC, Deliric şi Vlad Dobrescu), Notes & Ties Orchestra, Telepopmusik, A-Skillz vs. Krafty Kuts, Pendulum ft MC Verse şi Gojira & Planet H.



Citeşte şi:


Peste 9.000 de persoane au participat la deschiderea festivalului Electric Castle, la Bonţida

 



 

Ultimele Stiri
abonare newsletter