Actualitate

Un nou ACCIDENT la Transilvania Rally: Un spectator a MURIT după ce a fost lovit de o maşină

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/23/masina-ambulanta.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un bărbat a fost accidentat mortal, sâmbătă după-amiază, în timp ce asista la Autoworld Transilvania Rally din judeţul Cluj, de o maşină care participa la competiţia sportivă.</strong></p> <p><strong> </strong></p>

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Daniel Graur, a declarat pentru MEDIAFAX că un bărbat care asista la Autoworld Transilvania Rally organizat în localitatea clujeană Agârbiciu a murit după ce a fost lovit de un autoturism care participa la competiţie.


Ofiţerul de presă al Autoworld Transilvania Rally, Irina Mancaş, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul a fost lovit de autoturismul condus de pilotul Florin Tincescu, după ce maşina a derapat şi a ieşit de pe drum.

Conform sursei citate, bărbatul care a fost lovit de maşină se afla într-o zonă interzisă publicului.


Tot sâmbătă, la Autoworld Transilvania Rally, a mai avut loc un accident, pilotul şi copilotul unui echipaj din Ungaria fiind transportaţi la spital, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit în decor. Accidentul a avut loc în cadrul unei probe PS 4 desfăşurată în zona Tarniţa, judeţul Cluj.

La Autoworld Transilvania Rally participă 57 de echipaje.


Ultima probă de la Transilvania Rally anulată, după accidentul mortal de la Agârbiciu

Comisarii sportivi de la Transilvania Rally au decis anularea superspecialei din cadrul competiţiei, ultima probă, în urma accidentului de sâmbătă. De asemenea, festivitatea de premiere a fost anulată, în semn de respect pentru familia victimei.

 



Citeşte şi:

 


Accident la un raliu internaţional în Cluj. Două persoane au fost rănite

 


Ultimele Stiri
abonare newsletter