Actualitate

O elevă clujeancă a fost premiată la concursul “Piano Talents”

<p><strong>În perioada 12-16 iunie 2013, a avut loc la Milano concursul pentru tineri pianiști “Piano talents”, concurs organizat pe categorii de vârstă. </strong></p>

 


Cristiana Dragoş-Roman, clasa a V-a, a participat la Categoria C, categoria de vârstă 11-13 ani și deși a fost la limita inferioară a categoriei a obținut Premiul II. La această categorie au participat 24 de concurenti din Albania, Anglia, Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Elveția, Italia, Japonia, Letonia, Polonia, România, Rusia, Spania și Tunisia. Pe prima poziție s-a clasat Shitaoka Momoko (13 ani, Tokyo, Japonia).

Prestația Cristianei a fost foarte apreciată de către pianistul concertist Philippe Raskin, membru al juriului.   În cadrul Galei de premiere, acesta a venit să o felicite pe Cristiana în mod special, precizând că din punctul lui de vedere Cristiana a fost cea mai bună, prestația ei fiind ireproșabilă, luând în considerare interpretarea pieselor și mai ales calitatea sunetului. Totodată i-a adresat Cristianei invitația de a participa în Belgia, la începutul lunii decembrie, la activitățile coordonate  de către dânsul.

abonare newsletter