Actualitate

George Becali află astăzi dacă îi va fi întreruptă pedeapsa cu închisoarea

<p><strong>Magistraţii Tribunalului Bucureşti (TB) se pronunţă miercuri în cazul cererii de întrerupere a executării pedepsei cu închisoarea primită de George Becali în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu.


La termenul de luni, Becali a declarat că nu doreşte ca familia sa să figureze ca motiv de întrerupere a pedepsei, spunând că nu doreşte să fie "ipocrit", pentru că aceasta are bani să se întreţină.

Omul de afaceri a anulat astfel argumentele avocaţilor săi, care pregătiseră mai multe documente referitoare la situaţia familială şi a firmelor lui Becali.

Acesta a mai spus judecătorilor că doreşte să fie alături de fiica sa pe 7 iulie, când îşi va serba ziua de naştere.

Instanţa urmează să decidă dacă admite cererea de întrerupere a pedepsei primite de George Becali, însă hotărârea nu va fi definitivă.

Apărătorii săi au formulat, pe 7 iunie, o cerere de întrerupere pentru trei luni a executării pedepsei pe care Becali o efectuează.

De asemenea, pe 7 iunie a fost depusă şi o cerere de contopire a pedepselor primite în cele trei dosare în care a fost condamnat, urmând ca instanţa să dezbată solicitarea acestuia miercuri.



 

Ultimele Stiri
abonare newsletter