Actualitate

Bivolaru, CONDAMNAT la şase ani de închisoare. Vezi care sunt acuzaţiile!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/15/gregorian bivolaru.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Gregorian Bivolaru a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă, definitiv, la şase ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de persoane şi acte sexuale cu minori, caz în care a fost achitat de două instanţe inferioare, potrivit Mediafax.ro.<br /></strong></p>


Bivolaru a primit sentinţa de şase ani de închisoare cu executare, pronunţată vineri de instanţa supremă, pentru actul sexual cu un minor în formă continuată în legătură cu victima Mădălina Dumitru.

Instanţa supremă a dispus scăderea din această pedeapsă a perioadei 29 martie 2004 - 1 aprilie 2004, în care Bivolaru a fost reţinut.

 


Acuzat într-un dosar, achitat într-altul


Nu toate dosarele în care Bivolaru a fost acuzat de perversiuni şi acte sexuale cu minori s-au finalizat în avantajul victimelor.  Instanţa supremă a decis să îl achite pe agresor în unele cazuri din lipsă de elementele constitutive sau a lipsei probelor.

Astfel, instanţa supremă a decis achitarea lui în cazul acuzaţiei de perversiuni sexuale în legătură cu victima Mădălina Dumitru, pe motiv că faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive ale infracţiunii.

Pentru acelaşi motiv şi în cazul aceleiaşi victime, Bivolaru a fost achitat şi pentru fapta de trafic de minori.

Instanţa l-a mai achitat pe Bivolaru, pe motiv că fapta nu există, în cazul acuzaţiei de act sexual cu un minor în legătură cu victima Ilinca Simionescu, şi pentru trafic de minori în legătură cu aceeaşi victimă, pe motiv că faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive.

Instanţa a încetat procesul penal faţă de Bivolaru în legătură cu fapta de act sexual cu un minor în formă continuată în legătură cu victima Arabela Marquez şi totodată pentru fapta de corupţie sexuală în legătura cu victima Mădălina Dumitru, în ambele cazuri fiind constate prescrise faptele.

Totodată, instanţa a încetat procesul penal pe numele lui Bivolaru pentru tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei din acelaşi motiv, respectiv prescrierea.

abonare newsletter