Actualitate

Municipiul Turda intră în lumea universitară

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/13/univ 1 decembie alba.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea „1Decembrie 1918” din Alba Iulia va deschide o secţie care va funcţiona la Colegiul „Emil Negruţiu” din Turda. </strong></p>

 


Este vorba despre specializările Administrarea Afacerilor; Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor; Contabilitate şi Informatică de Gestiune şi Asistenţă Socială. Înscrierile la aceste specializări încep din data de 15 iulie, existând atât forma fără taxă, cât şi cea cu taxă. În acest din urmă caz, taxa anuală este de 1.900 de lei.

Referindu-se la iniţiativa Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, edilul-şef al Turzii, Tudor Ştefănie, a declarat: „Primăria municipiului Turda acordă sprijin logistic şi de informare acestui demers al Universităţii „1 Decembrie 1918”, având în vedere faptul că la Turda vom avea încă o generaţie de absolvenţi de liceu care doresc îşi continue studiile, dar care, din cauza unei situaţii financiare precare nu îşi pot permite să urmeze altă formă de învăţământ. Centrul de Învăţământ la Distanţă oferă o alternativă pentru a îşi vedea visul împlinit. Universitatea 1 Decembrie 1918 le oferă oportunitatea de a se pregăti profesional în diverse domenii de activitate. În acest fel venim în întâmpinarea nevilor tinerilor din comunitatea noastră. Eu personal, îi încurajez să nu renunţe la visul lor de a urma cursurile unei forme de învăţământ superior şi să opteze pentru Centrul de Învăţământ la Distanţă ca o alternativă viabilă”, recomandă primarul municipiului, Tudor Ştefănie.

abonare newsletter