Actualitate

Târg de produse tradiţionale din Sălaj şi Cluj

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/06/02-targ.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Peste 80 de producători din Cluj şi Sălaj vor fi prezenţi în perioda 7-9 iunie la un târg de produse tradiţionale organizat de Consiliul Judeţean Cluj în zona centrală a municipiului Zalău, cu sprijinul administraţiei locale.</strong>

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, la târg se vor comercializa miere de albine, siropuri naturale, ulei presat la rece, lactate, făină şi pâine de casă, icoane pe sticlă, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrată şi lemn, ceramică şi costume populare. Vor fi prezenţi şi diverşi producători de legume, fructe şi flori şi mici producători de carne şi produse din carne.

În cadrul târgului vor evolua numeroase ansambluri folclorice şi interpreţi de muzică populară renumiţi, atât din Cluj, cât şi din zona Sălajului. Printre momentele de atracţie se vor număra reprezentaţii de teatru de păpuşi, precum şi ateliere de sculptură în fructe şi legume.


Vizitatorii târgului vor avea posibilitatea să participe la tombola organizată în cadrul târgului, având astfel şansa de a câştiga premii din gama produselor care fac obiectul manifestării.

„Ne bucurăm că am reuşit să ajungem, în premieră, în municipiul de la poalele Meseşului. Invit pe această cale toţi sălăjenii să profite de oportunitatea pe care Consiliul Judeţean Cluj şi Asociaţia Produs de Cluj le-o oferă, aceea de a degusta şi achiziţiona direct de la producători, la preţuri rezonabile, produse de cea mai bună calitate. În acelaşi timp, sper ca un număr cât mai mare de locuitori ai Zalăului, dar şi ai întregului judeţ să aleagă să îşi petreacă în mod plăcut acest sfârşit de săptămână, bucurându-se de un adevărat regal de muzică şi dansuri populare oferite de cei mai reprezentativi interpreţi şi cele mai valoroase ansambluri ale judeţelor Cluj şi Sălaj”, precizează, în comunicatul de presă, preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter