Actualitate

Festivalul de Teatru în Limba Engleză ,,Come with Us to Dramaland” aduce la Cluj peste 400 de elevi

<p><strong>Aflat la cea de-a 13-a ediţie, Festivalul Naţional de Teatru în Limba Engleză pentru Elevi cu Participare Internaţională, ,,Come with Us to Dramaland”, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj şi CETA (Asociaţia Profesorilor de Limba Engleză Cluj), va avea loc în perioada 7-9 iunie 2013 la Casa Radio, str. Donath nr. 160, Cluj-Napoca.

Scopul festivalului vizează valorificarea potenţialului artistic şi a competenţelor lingvistice, dezvoltarea spiritului competiţional al elevilor, prin punerea în scenă a unor piese de teatru în limba engleză.


La eveniment vor participa peste 400 de elevi, care vor pune in scenă 29 de piese de teatru în limba engleză (grupe de vârstă: elevi de nivelul învăţământului primar, gimnazial si liceal); 70 de profesori de limba engleză, specialişti în dramaturgie care vor face parte din juriul de evaluare sau care vor susţine ateliere de lucru. La secţiunea primar vor concura 5 trupe din Cluj, la nivel gimnazial vor performa 14 trupe, dintre care 2 trupe din Ungaria şi celelalte din Arad, Cluj-Napoca, Negreşti-Oaş, Câmpia Turzii, Ocna Mureş, Satu-Mare şi Zalău, în vreme ce la secţiunea liceu, vor urca pe scenă 10 trupe reprezentând licee din  Oradea, Zalău, Cluj-Napoca, Câmpia Turzii, Ocna Mureş, Vaslui, respectiv Călăraşi.

abonare newsletter