Actualitate

Conduceau fără permis pe drumurile din județ

<p><strong>Sâmbătă, doi bărbaţi au fost prinși în trafic în timp ce conduceau autovehicule fără a poseda permis de conducere.</strong></p>

 

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla l-au prins sâmbătă în trafic pe IONEL M. de 21 ani, din judeţul Bistriţa–Năsăud în timp ce conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere şi cu autorizaţia de circulație provizorie expirată din data de 07.11.2012.


Bărbatul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi  pentru punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Tot sâmbătă, poliţiştii Postului de Poliţie  Bobâlna l-au depistat în trafic pe ALEXANDRU S. de 38 ani, din Bobâlna, în timp ce conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

abonare newsletter