Actualitate

Un bărbat care voia să îl omoare pe prinţul Harry a fost arestat

<p><strong>Poliţia londoneză a arestat un britanic convertit la islam care afirma că vrea să îl omoare pe prinţul Harry, a scris duminică presa britanică. Suspectul riscă zece ani de închisoare.


Ashraf Islam, 30 de ani, s-a dus la poliţie, declarând că vrea să îl omoare pe prinţul Harry, al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic. Potrivit The Sun, bărbatul a spus acest lucru pe 23 mai, după uciderea soldatului Lee Rigby în sudul Londrei. Poliţiştii au descoperit în calculatorul lui Ashraf Islam că acesta se interesase pe internet de răpiri, folosirea armelor şi camionete şi accesase site-uri care au legătură cu terorismul.

După atentatul din sudul Londrei şi ameninţările lui Ashraf Islam, a fost întărită securitatea prinţului Harry. 'Este o ţintă din multe motive, iar agenţii însărcinaţi cu paza sa ştiu că trebuie să fie extrem de vigilenţi', a declarat în Daily Mirror o sursă 'apropiată de familia regală'.

Prinţul Harry a servit în armata britanică şi a participat la misiuni în Afganistan, unde talibanii au ameninţat că îl vor răpi şi ucide.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter