Actualitate

Consiliul Judeţean speră că olandezii vor salva fabrica de la Ţaga

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/31/consul olanda.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Conducerea Consiliului Judeţean Cluj a stabilit, astăzi, împreună cu Wouter Reijers, consulul Onorific al Olandei la Cluj-Napoca găsirea de urgenţă a unor soluţii pentru salvarea fabricii de brânzeturi de la Ţaga.

„Am reuşit să ajungem la un consens în privinţa urgenţei identificării unor soluţii de salvare a Fabricii de la Ţaga, domnul Wouter Reijers înţelegând importanţa locală economică cât şi social-culturală a acestui brand alimentar”, a declarat Ioan Oleleu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj.


Conducerea forului judeţean îşi pune speranţa că soluţia salvatoare va veni de la olandezi mai ales că Olanda este sursa unor mai multe investiţii străine din România, cu câteva miliarde de euro, reprezentând o bună parte din totalul investiţiilor străine din ţara noastră.

Citeşte şi:


Brânza de Năsal, între cele două războaie mondiale: se consuma numai între privilegiaţi

Reprezentanţii Napolact despre închiderea fabricii de la Ţaga: interesul scăzut al consumatorilor pentru brânza românească


Consiliul Judeţean Cluj are soluţia salvatoare pentru fabrica de brânzeturi de la Ţaga

abonare newsletter