Actualitate

Colegiul Energetic are de azi laborator de 70.000 de dolari

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/24/laborator liceu electric.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un fost elev al Colegiului Tehnic Energetic Cluj-Napoca a donat aparatură electronică și electrotehnică în valaore de 70.000 de dolari pentru dotarea unui laborator din cadrul instituției de învățământ. Inaugurarea s-a făcut astăzi cu ocazia sărbătoririi „Zilei elevului energetician”. </strong></p>

 


Donatorul este Victor Tolan, un clujean stabilit în America, acționar al unei importante companii din domeniul producerii de aparatură electronică și electrotehnică, cu fabrici în China, Taiwan și Franța. Bărbatul s-a reîntors la colegiu pentru întâlnirea organizată cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la absolvirea colegiului.

„Liceul a fost pentru mine foarte important și am vrut să le ofer elevilor șansa pe care noi nu am avut-o, de a învăța cu aparatură performantă”, a declarat clujeanul


La eveniment au participat și primarul Emil Boc, Inspectorul şcolar general al judeţului Cluj, Valentin Cuibus, dar și prefectul Gheorghe Vușcan, absolvent al Colegiului.

Printre clujenii celebri care au absolvit Colegiul Energetic se numără și omul de afaceri Ștefan Gadola, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj,  generalul Vasile Şomlea, basul Mircea Sâmpetrean și pictorul Marcel Lupșe.


Ultimele Stiri
abonare newsletter