Actualitate

Zilele școlii la Liceul „Lucian Blaga”

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/21/dans clasa zero.jpg" border="0" alt="Foto: Ștefan Vaida, elev la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Conform tradiției de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, cu ocazia aniversării a 118 ani de la nașterera poetului și omului de cultură Lucian Blaga, instituția de învățământ clujeană care îi poartă numele a organizat „Zilele școlii”.

Cu această ocazia, a fost lansată revista şcolii, „Millenium”, publicație care conține creații literare originale ale elevilor și profesorilor de la liceu, precum și fotografii inedite. De asemenea, a fost diseminat proiectul școlar MAST, un proiect axat pe științe: chimie, fizică, biologie, matematică și în care elevii au construit un model uman care ilustreaza funcțiile vitale ale organismului nostru.


În cadrul zilelor Liceului teoretic „Lucian Blaga” a fost organizat un concurs cu tema „Elevii au talent”, la care au putut participa talente în domeniul magiei, dansului, a interpretării vocale și recitării. De asemenea, a mai avut loc parada animalelor de companie (păsări, câini, pisici, țestoase și un cal!)

După masa, începând cu orele 18, a avut loc spectacolul artistic desfasurat in aula FSEGA Cluj-Napoca. Programul a cuprins scenete în limba engleză, o demonstrație de karate, dansul modern al Consiliului Elevilor, un dans de societate, un moment folcloric cu ansamblul „Miorița”, un moment folcloric ansamblul „Doina”, scenete, cântece, o proiecție video și recitări.

abonare newsletter