Actualitate

Accident rutier pe strada Oaşului: un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/19/sany0013.jpg" border="0" width="457" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un accident rutier a avut loc în urmă cu câteva minute pe strada Oaşului din municipiul Cluj-Napoca. Potrivit primelor informaţii, în accident a fost implicat un autoturism, fiind posibil ca o persoană să fie încarcerată. "Intervenim cu o descarcerare şi două ambulanţe", spun reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj. </strong></p>

 


Trei persoane au fost rănite, dintre care una este rănită grav, echipajele de pe ambulanţă efectuând şi la această oră manevrele de resuscitare. „Nu a fost nevoie de descarcerare. Când am ajuns la faţa locului victimele erau scoase din maşină. Trei persoane au fost rănite. Una dintre ele este rănită grav, drept pentru care i se efectuează manevrele de resuscitare la faţa locului. Celelalte două victime au fost transportate la spital. Este vorba de un bărbat şi o femeie, iar persoana rănită foarte grav este chiar şoferul autoturismului”, a precizat Andrei Biriş, purtător de cuvânt la ISU Cluj.

Potrivit poliţiştilor care sunt prezenţi la faţa locului, şoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat într-un stâlp. “Pe strada Oaşului, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu maşina într-un stâlp. În urma accidentului au rezultat trei victime, doi bărbaţi şi o femeie”, a declarat Anca Sidonia Purdea, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj.


Potrivit unor surse medicale, şoferul maşinii a intrat în stop cardio respirator. Cu toate eforturilor medicilor de a-l ţine în viaţă, şoferul maşinii a decedat la spital.

abonare newsletter