Actualitate

Studenţi ai Academiei de Poliţie, pregătiţi în domeniul artelor marţiale de un maestru japonez

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/19/176659maxim.jpg" border="0" width="457" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Peste 150 de sportivi, membri ai Federaţiei Române de Autoapărare, dar şi studenţi ai Academiei de Poliţie ''Alexandru Ioan Cuza'', au participat în acest sfârşit de săptămână la un stagiu de pregătire în domeniul artelor marţiale, condus de maestrul japonez Hitoshi Kasuya, 8 Dan.

Cursurile au fost organizate la Academia de Poliţie ''Alexandru Ioan Cuza'', în perioada 17 - 19 mai, acestea contribuind la pregătirea fizică în domeniul autoapărării a studenţilor Academiei, viitori ofiţeri ai Ministerului Afacerilor Interne, informează MAI.


La finalul stagiului, participanţii vor fi evaluaţi de către instructori şi vor primi Certificate de calificare sportivă care le atestă aptitudinile dobândite în domeniul artelor marţiale.

Kasuya sensei susţine anual seminarii de pregătire în mai mult de 60 de ţări. Stilul maestrului Kasuya este unic în lumea karate do shotokan, fiind particularizat prin maniera de organizare a antrenamentelor, dar şi prin personalitatea acestuia.

abonare newsletter