Actualitate

Victor Ponta cere MAI o anchetă în cazul jurnalistului Mircea Marian

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/17/victor ponta.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Primul-ministru Victor Ponta a condamnat vineri agresarea jurnalistului Mircea Marian şi a solicitat o anchetă cât mai rapidă în acest caz din partea instituţiilor responsabile, informează Biroul de presă al Guvernului. </strong></p>

"Dezaprob total, în numele Guvernului României, actele de violenţă de orice fel, dar cu atât mai mult pe cele îndreptate împotriva jurnaliştilor. Este inacceptabil ca o persoană să fie agresată, în orice fel, din cauza opiniilor sale", a declarat Ponta, potrivit surse citate.

El a dat asigurări că va reacţiona de fiecare dată când jurnaliştii au de suferit astfel de atacuri pentru opiniile lor.

"România este o ţară democratică, în care dreptul la opinie trebuie respectat, indiferent dacă suntem sau nu de acord cu cele exprimate", adaugă şeful Guvernului.

El a precizat că a solicitat o anchetă "de urgenţă" a Ministerului de Interne cu privire la acest eveniment "regretabil" şi şi-a exprimat dorinţa de a primi cât mai rapid rezultate.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter