Actualitate

Seminar despre studiile în străinătate, la liceul “Gheorghe Şincai”

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/17/caravana.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Tinerii clujeni inseresaţi de studii în stăinătate sunt aşteptaţi sâmbătă, 18 mai la o întâlnire cu voluntarii Ligii Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) pentru a afla ce program li se potriveşte mai bine şi cum anume pot aplica pentru un astfel de intership. </strong></p>

Caravana LSRS va susţine la Cluj-Napoca un seminar, la Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai”, cu începere de la ora 12:00, în care tinerii clujeni vor afla cum pot studia în ţări precum Marea Britanie, Portugalia de la studenţii români plecaţi la studii în aceste ţări, dar vor fi prezentate şi programele Erasmus de către foşti beneficiari ai acestor burse. De asemenea ei vor putea afla care sunt cele mai bune universităţi din Europa, care oferă studenţilor o educaţie de calitate în străinătate, care este nivelul de trai al studenţilor de peste hotare sau de câţi bani ar avea nevoie un student român pentru a studia la o univeristate străină.


Caravana LSRS este un proiect desfăşurat la nivel naţional de o organizaţie, care oferă seminarii gratuite celor interesaţi să afle detalii şi informații utile privind studiile şi nivelul de trai studenţesc peste hotare.

Acţiunea este susţinută de Erasmus Student Network (ESN), Consiliul Naţional al Elevilor prin Consiliul Judeţean al Elevilor Cluj.

abonare newsletter