Actualitate

INCREDIBIL: Un bărbat a înviat la propria sa înmormântare

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/16/coffin__rex_fc6f9f6d88e2d7481c4f501578887e13.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un bărbat din Zimbabwe și-a șocat familia la propria sa înmormântare, revenind la viață în ziua când apropiații se pregăteau să-l ducă pe ultimul drum, în Gweru.</strong>


Brighton Dama Zanthe, în vârstă de 34 de ani, a fost dus de urgență la spital după ce unul dintre prietenii care stăteau la coadă să-i aducă un ultim omagiu i-a observat piciorul mișcându-se. ”Eu am fost primul care a observat că piciorul lui Zanthe se mișcă și am rămas șocat. Am chemat ambulanța imediat. E un adevărat miracol, dar oamenii continuă să fie sceptici”, a spus Lot Gatka, șeful lui Zanthe pentru ziarul The Herald.

Brighton Zanthe a declarat pentru ziarul The Chronicle că nu își amintește nimic din ziua în care a murit sau despre momentul în care a înviat. ”Este ceva ce aparține trecutului. Tot ce vă pot spune e că la mine acasă s-au adunat oameni ca să mă jelească, dar atunci mi s-a mai dat o șansă și iată-mă în viață. Mă simt bine acum” a spus bărbatul.

abonare newsletter