Actualitate

Biletele de intrare la Salina Turda S-AU SCUMPIT

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/15/salina.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Noua conducere a celui mai important obiectiv turistic al zonei a decis creşterea tarifelor de vizitate la Salina Turda, astfel că începând de ieri, un bilet de intrare la Salina Turda este 20 de lei pentru adulţi, 12 lei pentru pensionari şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi copii. </strong></p>

 


În cazul abonamentelor, pentru minim 7 zile, tarifele de intrare zilnică sunt mai mici, respectiv 15 lei pentru adulţi, 12 lei pentru pensionari şi 8 lei pentru copii, elevi şi studenţi.

Tarifele de agrement în Salină au rămas nemodificate: 5 lei/persoană la roata mare (8 minute), 10 lei/persoană/30 de minute la terenul de minigolf, 10 lei/persoană la terenul de bowling, 10 lei/persoană la plimbarea cu barca, închirierea terenului de sport e 100 de lei/oră, închirierea amfiteatrului este 200 lei/oră, închirierea unei mese de tenis e 10 lei/oră, iar închirierea unei mese de biliard e 0,2 lei/minut.


Programul de funcţionare al Salinei este zilnic, de luni până duminică, între orele 9.00-17.00, cu intrare până la ora 15.00. Baza de tratament funcţionează zilnic, de luni până duminică, între orele 9.00-13.00.

Aproape 360 000 de persoane au vizitat Salina Turda în cursul anului trecut, dintre care mai mult de jumătate au fost turişti străini.


Pentru acest an, societatea care administrează Salina Turda are proiecte ambiţioase: deschiderea unei noi mine, precum şi darea în folosinţă a centrului SPA de la Hotelul Potaissa.

Sala Ecourilor şi Mina Iosif nu sunt încă accesibile publicului larg, drept pentru care conducerea Salinei are în derulare un proiect de amenajare. În urma realizării unor galerii de acces, încă 4000 de metri pătraţi din mina de sare vor deveni vizitabili.

abonare newsletter