Actualitate

Poştaşii clujeni acuză managementul defectuos al Poştei Române

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/14/945182_523241364403397_1133970973_n.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Sute de poştaşi din Cluj Napoca sunt încă în stradă marţi, la orele amiezii, după ce în cursul dimineţii au început o grevă spontană ca urmare a condiţiilor extrem de dificile de salarizare şi de muncă pe care încearcă să le o impună conducerea de la Bucureşti a Poştei Române.</strong>


Viceliderul de sindicat al poştaşilor clujeni, Ramona Vădan, a declarat, pentru AGERPRES, că 'începe să fie evident că sunt interese de culise în privinţa Poştei Române, iar totul se petrece în dauna angajaţilor extrem de sârguincioşi ai Poştei, care sunt salarizaţi cu totul nemulţumitor şi aduc de acasă consumabilele pentru a lucra la serviciu'.

Ramona Vădan acuză, alături de sutele de colegi, managementul defectuos al conducerii centrale care nu are nicio strategie pentru scoaterea instituţiei din starea de criză şi este incapabilă să încheie contracte avantajoase în beneficiul instituţiei. Potrivit acesteia, salariile echipei de conducere a Poştei centrale sunt exorbitante, chiar de 11.000 de euro pe lună, ceea ce pune un semn de întrebare legat de echitatea retribuirii corecte al celor din sistemul bugetar.

Viceliderul de sindicat Ramona Vădan a anunţat că şi filialele din mediul rural au declarat grevă spontană, precum şi cele din oraşele Gherla şi Câmpia Turzii.

Conducerea sindicatului şi poştaşii clujeni vor decide împreună asupra acţiunilor de protest care vor fi organizate în zilele următoare. Poştaşii susţin că atât prefectul judeţului Cluj, cât şi Guvernul cunosc de mai bine de un an situaţia de la Poşta Română şi faptul că administraţia este incapabilă să conducă eficient instituţia.


Citește și:


Poștașii clujeni au intrat în grevă

Ultimele Stiri
abonare newsletter