Actualitate

7 școli din MAI se întrec în competiții sportive la Cluj

<p><strong>În perioada 13-17 mai 2013, Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca găzduieşte ”Campionatul instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne”, organizat de către Centrul Cultural M.A.I.

La competiţie participă 7 instituţii de învăţământ - Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldeşti, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea, Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca - , reunind 193 de sportivi.


Festivitatea de deschidere va avea loc marţi, 14 mai, ora 09.00, la sediul şcolii de poliţie clujene, str. Corneliu Coposu, nr. 89-91.  Concursul va consta în probe de   minifotbal, tir, atletism, judo și tenis de masă. Festivitatea de premiere este programată pentru joi, 16 mai, ora 12.00, la sediul şcolii de poliţie clujene.

 

abonare newsletter