Actualitate

Prințul Harry, în vizită la Casa Albă

<!-- P { margin-bottom: 0.08in; } --> <p style="margin-bottom: 0in"><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/10/printul harry.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Prinţul Harry, al treilea în succesinea la coroana britanică, a efectuat joi o vizită-surpriză la Casa Albă, unde a fost primit de Prima Doamnă Michelle Obama. "Surpriză!" a exclamat Michelle Obama, prezentându-l pe invitat unui public alcătuit din soţii de militari, primite la un ceai într-o sală de protocol a reşedinţei executive.

Soţia preşedintelui Barack Obama a salutat acţiunea în favoarea unor militari răniţi în război a tânărului prinţ, care s-a întors în ianuarie în Marea Britanie după ce a petrecut patru luni în Afganistan în cadrul contingentului britanic.


Michelle Obama, care patronează operaţiunea "Joining Forces", menită să susţină familiile militarilor, împreună cu soţia vicepreşedintelui, Jill Biden, l-a asigurat pe prinţul în vârstă de 28 de ani că amândouă sunt "încântate că a putut să fie cu noi astăzi (joi)".

"Când a aflat despre acest ceai şi de voi toate (...), a vrut să fie prezent să vă mulţumească pentru că serviţi" ţara, a adăugat Obama.


Însoţită de Jill şi Harry, Michelle a plecat ulterior către o sală alăturată, pentru a saluta invitaţii, la care jurnaliştii nu au avut acces.


 

abonare newsletter