Actualitate

Reprezentanţii companiilor locale se întâlnesc mâine cu afaceriştii coreeni

<p><strong>Primăria Cluj-Napoca va găzdui, mâine, cea de-a X-a ediţie a evenimentului de Business Matchmaking Româno-Coreean. O delegaţie de oameni de afaceri din oraşul înfrăţit Suwon, Coreea de Sud se va afla în Cluj-Napoca. </strong></p>

 


Delegaţia, compusă din 8 persoane, reprezintă 5 firme coreene (Aqurus, Evertree Inc., Enerbrain, Prime Solution şi JD Sound) din domeniul instalaţiilor electrice (iluminat cu LED), aparatură mixaj muzică, aparatură arhivare şi sterilizare şi accesorii telefonie mobilă. Delegaţia va fi condusă de Do-Young Lee, inspector în cadrul Primăriei Suwon şi KT Lee, inspector în cadrul Primăriei Suwon.

Potrivit reprezentanţilor Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei, întreaga delegaţie va fi prezentă la Primărie, începând cu ora 09.00, unde va fi primită de o serie de reprezentanţi ai municipalităţii clujene, ai Open Bridge Consortium-Asociaţie culturală şi de Afaceri Cluj-Suwon şi reprezentanţi ai mediului de afaceri clujean.


Oamenii de afaceri coreeni vor avea o serie de întâlniri cu potenţiali parteneri-firme de profil, atât din municipiul nostru cât şi din judeţul Cluj şi regiunea Transilvaniei.

Această vizită se înscrie în seria de evenimente economice începută de către cele două municipalităţi încă din anul 2007, când, în urma unor vizite diplomatice reciproce, a fost hotărât de comun acord, acordarea unei mai mari importanţe schimburilor în domeniul afacerilor.

abonare newsletter