Actualitate

Constanţa: Trupul unui bărbat dispărut împreună cu nepotul de Florii, găsit în Canalul Dunăre - Marea Neagră

<p><strong>Trupul unui bărbat, dispărut împreună cu nepotul său de 4 ani în duminica Floriilor în apa Canalului Dunăre - Marea Neagră după ce au plecat să se plimbe cu barca, în zona Cernavodă, a fost găsit sâmbătă de poliţiştii de la Transporturi Navale.</strong></p>


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, în jurul orei 11,00, în timp ce poliţiştii continuau căutarea cu o ambarcaţiune a celor doi dispăruţi, au depistat în Dunăre corpul unui bărbat plutind cu faţa în jos, a cărui identitate nu a putut fi încă stabilită. După circa o oră, aceiaşi lucrători ai Poliţiei Transporturi Navale Cernavodă au găsit trupul bărbatului de 32 de ani dispărut împreună cu nepotul său.

"La ora 12,10, cu ocazia retragerii către bază a navei, pe şenalul Canalului Dunăre - Marea Neagră, km. Fl.60+500, zona estacadă, amonte ecluza Cernavodă, a fost descoperit, plutind cu faţa în jos, cadavrul altui bărbat, identificat ca fiind S. Valeriu Cătălin, dispărut din data de 28 aprilie. (...) Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă pe acesta, fiind transportat la Morga Spitalului Municipal Medgidia în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului", a precizat, printr-un comunicat remis presei, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Gelu Manolescu.

Duminica trecută, un copil şi unchiul său au fost daţi dispăruţi după ce s-au răsturnat cu o barcă cu motor pe Canalul Dunăre - Marea Neagră. Cei doi petrecuseră duminica Floriilor împreună cu mai multe persoane pe malul canalului, iar în a doua parte a zilei unchiul a vrut să îşi plimbe nepotul cu barca.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter