Actualitate

Sorin Ovidiu Vîntu va fi eliberat mâine din Penitenciarul Jilava

<p><strong>Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu va fi eliberat la termen, miercuri dimineaţă, din Penitenciarul Jilava, după ce a executat pedeapsa de un an de închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii penitenciarului.</strong></p>

 

În 21 iunie 2012, Vîntu a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la un an de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Sebastian Ghiță. Ulterior, la începutul lunii decembrie 2012, Comisia de la Penitenciarul Jilava i-a scăzut 33 de zile din pedeapsa primită.


Astfel, omul de afaceri va fi eliberat la termen, în 1 mai, din Penitenciarul Bucureşti- Jilava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Bucureşti-Jilava, Cristian Erving Micu, Vîntu va fi pus în libertate miercuri dimineaţă, după apelul persoanelor private de libertate şi după ce va primi documentele necesare.


Conform legii, Sorin Ovidiu Vîntu va fi amprentat, evaluat medical, iar apoi i se vor înmâna biletul de liberare, documentele personale şi, dacă este cazul, bunurile păstrate la cutia de valori. De asemenea, omul de afaceri poate solicita fotocopii de pe actele din dosarul individual, de pe actele medicale, precum şi un referat medical către medicul de familie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter