Actualitate

Explozie puternică în centrul capitalei cehe, Praga

<p><strong>O explozie s-a produs în centrul capitalei cehe, Praga, luni, rănind circa 12 persoane, în timp ce altele au rămas blocate într-o clădire avariată de deflagraţie, potrivit unor martori şi oficiali ai serviciilor cehe de urgenţă, relatează Reuters.</strong></p>


Explozia, care s-a produs la câţiva zeci de metri de Teatrul Naţional din capitala cehă, s-a auzit până la Castelul din Praga, la circa 1,6 km depărtare, dincolo de râul Vltava.

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, explozia a fost probabil cauzată de o scurgere de gaze, iar în clădirea avariată de deflagraţie, în care se află şi un birou al Asociaţiei Internaţionale de Transport Aerian (IATA) şi o galerie de artă, s-ar fi aflat circa 15 persoane.

'Există un număr necunoscut de persoane rănite şi blocate', a afirmat Jirina Fikejzova, purtătoarea de cuvânt al serviciilor de urgenţă din Praga.

Nu există informaţii despre persoane decedate până în acest moment. Clădirile din jurul locului exploziei au fost evacuate, a mai afirmat o purtătoare de cuvânt a pompierilor.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter