Actualitate

ACCIDENT între Bonțida și Fundătura: Un microbuz s-a RĂSTURNAT

<p><strong>Trei persoane au fost rănite, luni dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat într-un şanţ, accidentul producându-se pe DN 1 C, între localităţile Bonţida şi Fundătura din judeţul Cluj. </strong></p>

 


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Anca Bolba, a declarat corespondentului MEDIAFAX că din primele cercetări rezultă că şoferul microbuzului ar fi încercat să evite coliziunea cu un alt autovehicul şi a tras de volan pentru a evita impactul.

Conform sursei citate, microbuzul, care este înmatriculat în Republica Moldova şi în care se aflau şoferul şi opt pasageri, s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului.


Trei persoane din microbuz au fost rănite în urma accidentului.

Şeful Serviciului de Ambulanţă Cluj, Horia Simu, a declarat că două victime au fost transportate la Spitalul Municipal Gherla, având leziuni minore, iar cea de-a treia a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj-Napoca, de asemenea cu răni minore.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj la locul accidentului s-a intervenit cu trei ambulanţe şi un echipaj de descarcerare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter