Actualitate

Poliţiştii clujeni au scos, pentru a doua zi consecutiv, toate radarele din dotare pentru a prinde vitezomanii

<p><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/27/radar.jpg" border="0" alt="ziarul-direct.blogspot.com" width="457" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Ieri, în intervalul orar 07.00 - 18.00, poliţiştii Serviciului Rutier Cluj au desfăşurat acţiuni pentru reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Cu această ocazie au fost aplicate 198 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea legii privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre acestea 155 sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului de viteză.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la suma de 34.445 lei.


“Pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză şi sancţionarea promptă a acestora au fost toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor aparatele radar, amplasate în sistem cascadă”, spune Anca Sidonia Bolba, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.



Citeşte şi:

Poliţia Rutieră din Cluj şi-a scos pe teren toate radarele din dotare: peste 100 de şoferi au fost sancţionaţi pentru viteză

Ultimele Stiri
abonare newsletter