Actualitate

Femeie înşelată de un fals avocat. Ce poveste a inventat bărbatul

<p><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/28/dsc_0124.jpg" border="0" width="457" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />O femeie în vârstă de 58 de ani, din oraşul sucevean Grua Humorului, a reclamat că a fost înşelată cu 4.000 de lei de un fals avocat care i-a spus că fiul ei a provocat un accident în urma căruia a fost rănit un copil şi că banii sunt pentru familia copilului.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, femeia a sesizat că a fost contactată telefonic de un bărbat care s-a recomandat a fi fiul ei şi i-a spus că a avut un accident rutier, în urma căruia a fost transportat la spital şi are un aparat la gât. Apoi acesta i-a mai spus că a lovit cu maşina un copil şi pentru ca familia acestuia să-şi retragă plângerea trebuie să-i dea 4.000 lei.

Motivând că nu prea poate vorbi, tânărul care s-a recomandat a fi fiul ei i-a solicitat să vorbească cu un avocat aflat lângă el. Continuând cu acelaşi scenariu, presupusul avocat i-a întărit convingerea că trebuie să trimită suma de 4.000 lei pentru ca fiul ei să nu aibă probleme, iar în acest context, femeia a trimis prin curierat suma de 4.000 lei.


După trimiterea banilor, presupusul avocat i-a spus femeii că a murit copilul accidentat de fiul ei, astfel că va trebui să mai trimită suma de 6.000 lei pe acelaşi nume.

Între timp, femeia a luat legătura cu fiul ei, care i-a spus că este bine şi că nu a avut nici un accident, iar ea şi-a dat seama că a fost înşelată şi nu a mai trimis cei 6.000 lei ceruţi de falsul avocat.

abonare newsletter