Actualitate

Un copil de trei ani a murit într-un incendiu izbucnit într-o gospodărie

<p><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/27/pompieri_incendiu.jpg" border="0" alt="bacau.net" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un copil în vârstă de trei ani a murit, sâmbătă dimineaţă, într-un incendiu izbucnit în grajdul unei gospodării din localitatea ieşeană Dumeşti, poliţiştii şi pompierii declanşând cercetări pentru a stabili cauzele incendiului, dar şi motivul pentru care copilul se afla acolo.

Incendiul a izbucnit sâmbătă dimineaţă la grajdul unei gospodării din localitatea ieşeană Dumeşti, pompierii fiind alertaţi despre producerea incendiului prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 la ora 8.55.

"Am fost anunţaţi că în localitatea Dumeşti a izbucnit un incendiu. O autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Iaşi s-a deplasat imediat la faţa locului. În timpul intervenţiei, a fost găsit decedat un băiat în vârstă de trei ani", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, Silvia Bolohan.


Incendiul a fost stins în mai puţin de jumătate de oră.

Grajdul, în care nu se aflau animale, a fost distrus aproape în totalitate.


Poliţişti şi pompieri cercetează cauzele izbucnirii incendiului, urmând să stabilească, totodată, ce căuta copilul în grajdul respectiv.

 

abonare newsletter