Actualitate

Şi-a răpit nepotul şi l-a vândut pe Facebook

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/27/bebelus.jpg" border="0" alt="Sursă foto: www.dailymail.com" title="Beleuşul răpit de bunicul său şi vândut pe Facebook " style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un bărbat din India a fost arestat de Poliţia din Punjab, după ce şi-a vândut nepotul unei asistente, care, la rândul ei, l-a vândut pe Facebook, în schimbul a peste 11.300 de euro, relatează Daily Mail, potrivit gandul.info </strong></p>

La doar trei zile de când fiica lui născuse un băieţel, Feroz Khan a răpit bebeluşul, spunându-i proaspetei mămici că nou-născutul a murit. Ulterior, bunicul în vârstă de 47 de ani a primit circa 645 de euro din partea unei asistente care, împreună cu un alt complice, a intermediat vânzarea copilului pe o reţea de socializare.


Bebeluşul a fost cumpărat de un om de afaceri din Delhi, la un preţ de peste 11.330 de euro.

Plângerea a fost făcut câtva zile mai târziu de Noora, mama copilului, care a povestit autorităţilor că, la doar o zi după ce a fost externată, tatăl ei a luat nou-născutul sub pretextul că îl va duce la spital, pentru o consultaţie. La scurt timp, femeia primit vestea că fiul ei murit din cauza unei complicaţii survenite.


Întâmplarea a trezit însă suspiciuni, astfel că Noora a solicitat ajutorul Poliţiei. După o scurtă anchetă, autorităţile au găsit bebeluşul la maternitatea la care tânăra născuse.

Sursă foto: www.dailymail.com


Bunicul, asistenta medical şi complicele acesteia au fost arestaţi şi riscă acum ani grei de închisoare. În timpul interogatoriului, tatăl Noorei şi-a motivat gestul arătând că încerca să-i “aranjeze” fiicei lui o altă căsătorie, după divorţul prin care aceasta trecuse anterior, astfel că bebeluşul ar fi fost un “obstacol” pentru găsirea unui nou soţ.

Sursă foto: www.dailymail.com


Sursa: www.gandul.info

Ultimele Stiri
abonare newsletter