Actualitate

VIDEO: Au furat bunuri și bani în valoare de 44.000 de euro din mașinile parcate la Polus!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/26/polus center.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş, au reuşit identificarea unui grup format din patru persoane, LASZLO K.  de 48 ani din  Târgu- Mureş, ATTILA K. de 24 ani din Miercurea Nirajului, OTTILIA P. de 26 din Miercurea Ciuc şi KRISZTINA D. de 35 ani din Târgu-Mureş, suspectate de  săvârşirea  infracţiunilor de furt calificat. </strong></p>

În perioada septembrie 2012 - martie a.c., suspecţii au comis şase acte materiale de furt din autoturisme de lux aflate în  parcarea Centrului Comercial din localitatea Floreşti.


Aceştia au acţionat prin anihilarea sistemului de închidere electronic al autoturismelor, au pătruns în interior  şi au sustras aparatură electronică şi diverse sume de bani, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 44.000 euro. Până în prezent prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 30%, o parte din bunuri fiind descoperite la locuinţele suspecţilor, în urma percheziţiilor efectuate.

LASZLO K. şi ATTILA K. sunt cercetaţi penal sub aspectul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată, instanţa dispunând luarea măsurii arestării preventive pentru 29 de zile. OTTILIA P. şi KRISZTINA D. sunt cercetate penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire în concurs cu complicitate la furt calificat în formă continuată luându-se măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea timp de 30 de zile.


 

abonare newsletter