Actualitate

Turdenii vor avea pistă pentru biciclete pe malul Arieşului

<p><strong>Consilierul PNL, Ovidiu Micu a propus în cadrul şedinţei ordinare de ieri, transformarea malului drept al râului Arieş în pistă pentru biciclete.

Proiectul pistei de biciclete a fost intens discutat şi în vechile legislaturi dar până acum nu s-a găsit sursa de finanţare pentru realizarea acestuia.


Propunerea liberalului ar presupune închiderea temporară a circulaţiei pe artera respectivă în zilele de sâmbătă şi duminică. Este vorba despre strada Constructorilor, care ar putea fi închisă cu începere din data de 1 mai, dacă ideea consilierului va deveni proiect de hotărâre.

Cu varianta găsită de consilierul Micu s-au declarat de acord şi primarul Tudor Ştefănie şi liderul PDL din Consiliul Local, Sorin Bichiş.


”Din punctul meu de vedere trebuie întocmit un proiect de hotărâre în acest sens pentru că este vorba de închiderea circulaţiei pe un domeniu public, dar cred că acest proiect se poate realiza şi executivul va fi de acord cu această propunere”, a spus edilul şef.

Închiderea circulaţiei pentru activităţi recreative ar urma să se facă doar pe perioadă de vară în intervalul 1 mai - 31 august.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter