Actualitate

Seria scrisorilor OTRĂVITOARE continuă

<p><strong>Agenţia americană de Informaţii Militare (DIA) a anunţat marţi primirea unui plic care conţine 'posibile toxine biologice' la cartierul său general, potrivit AFP. </strong></p>

 


'Personalul de securitate al DIA a detectat o substanţă potenţial periculoasă în cursul unei verificări de rutină a corespondenţei. Experţii solicitaţi pentru o analiză afirmă că este vorba despre posibile toxine biologice', a precizat DIA într-un comunicat.

DIA nu a precizat care este substanţa respectivă, dar şeful majorităţii democrate în Senatul american, Harry Reid, a afirmat că ar fi vorba despre 'aceeaşi substanţă' (ricină, o puternică toxină biologică) identificată în scrisorile trimise lui Barack Obama, unui senator de Mississippi şi unui judecător din acelaşi stat.

Primirea acestor scrisori a suscitat o vie emoţie în SUA în zilele imediat următoare atentatului comis la maratonul de la Boston, dar cvadragenarul arestat sub acuzaţia că le-ar fi trimis, Paul Kevin Curtis, a fost eliberat.

FBI nu a descoperit nimic la percheziţia făcută în casă şi în computerul lui Curtis, dar aceasta nu înseamnă că acuzaţiile împotriva lui au fost ridicate, a afirmat avocatul acestuia.

Cele trei scrisori cu ricină, semnate 'K.C.', erau similare altora trimise de Curtis în trecut, potrivit proceselor-verbale judiciare. În acele scrisori, Curtis - prezentat de fosta lui soţie ca 'delirant' - evoca existenţa unei pieţe negre a organelor umane care ar funcţiona sub acoperirea guvernului.


Citește și:


Vezi ce MESAJ conțineau scrisorile OTRĂVITOARE trimise oficialilor americani!

TENTATIVĂ DE OMOR: Preşedintele Barack Obama a primit un PLIC OTRĂVIT


O scrisoare OTRĂVITOARE a fost trimisă unui senator american

abonare newsletter