Actualitate

UPDATE: ACCIDENT: Un camion s-a răsturnat. Trafic ÎNTRERUPT pe centura APAHIDA-VÂLCELE

<h3>UPDATE: Şoferul autotrenului a rămas fără frâne</h3> <p><strong>Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, Anca Sidonia Bolba, autoutilitara a rămas fără frâne, a intrat într-un autoturism şi apoi s-a răsturnat. "Şoferul camionului nu a mai putut pune frână şi a lovit maşina din faţă", a spus Bolba. </strong></p>

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Cluj, traficul rutier este întrerupt pe Varianta de Ocolire Cluj-Est (Centura Apahida - Vâlcele) din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un autoturism.


Potrivit primelor informaţii primite de la faţa locului, o persoană a fost rănită uşor. Autotrenul, care transporta nisip, s-a răsturnat pe carosabil. Circulaţia va fi deviată pe următoarele rute:

-pentru direcţia Apahida - Vâlcele: DN1F Cluj-Napoca - Nădăşelu, DJ103K Nădăşelu - Căpuşu Mare, DN1 Căpuşu Mare - Gilău, A3 Gilău - Turda;


-pentru direcţia Vâlcele - Apahida: DN1 Vâlcele - Cluj-Napoca şi vechea variantă din municipiul Cluj-Napoca (Calea Turzii şi strada Bună Ziua).

UPDATE: Circulaţia a fost deviată pe două rute ocolitoare aproape trei ore

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 15:15, în judeţul Cluj, traficul rutier a fost reluat pe Varianta de Ocolire Cluj-Est (Centura Apahida - Vâlcele). Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un autoturism, circulaţia a fost deviată pe rute ocolitoare aproape trei ore.

abonare newsletter