Actualitate

La Mechel Câmpia Turzii s-au achitat integral toate restanţele salariale plus prima de Paşte

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/15/02-mechel.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Invest Nikarom, noii acţionari ai întreprinderilor Mechel au emis, luni, un comunicat de presă, în care arată faptul că s-a finalizat procesul de achitare a tuturor restanţelor salariale la Mechel Câmpia Turzii. </strong></p>

 


“Astfel, actualii angajați au primit salariul restant, avansul pentru luna aprilie, dar și prima de Paște. De asemenea, a fost achitat în întregime restul din suma aferentă salariilor compensatorii pentru persoanele disponibilizate în luna februarie 2013. Măsura face parte din planul de achitare integrală a obligațiilor față de angajați și de personalul disponibilizat anterior, plan pe care noul acționar majoritar l-a anunțat după preluarea întreprinderilor Mechel din România. Sumele folosite provin din returnarea de TVA realizată recent de Guvernul României. Fondurile astfel obținute au fost direcționate cu celeritate către achitarea integrală a restanțelor salariale de la Mechel Câmpia Turzii. Din acest moment nu mai există nici un fel de întârzieri în plata drepturilor bănești la nici una dintre întreprinderile Mechel Târgoviște, Ductil Steel Buzău, Mechel Câmpia Turzii, Laminorul Brăila, Ductil Steel Oțelu Roșu”, se arată în documentul citat.

Liderul sindicatului de la Mechel Câmpia Turzii, Ioan Pascu, a declarat, luni, că cei aproximativ 370 de angajaţi care îşi desfăşoară activitatea în combinat au primit prime de Paşte în valoare de 200 de lei.


 


 


Citeşte şi:

Foştii angajaţi Mechel Câmpia Turzii primesc vineri şi luni diferenţa din salariile compensatorii


4,8 mil. lei au fost viraţi în contul Mechel pentru plata salariilor

Vin primii bani pentru muncitorii disponibilizaţi de la Mechel Câmpia Turzii


 


 

abonare newsletter