Actualitate

Caravana Aniversară AMBIENT 20 de ani a ajuns la Cluj! Vezi ce surprize ţi-a pregătit!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/13/ambient 9.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Ambient a început în această după-masă seria de evenimente dedicate clujenilor, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţare, cu o petrecere câmpenească la care participă câteva sute de furnizori, parteneri, clienţi, meşteri şi angajaţi. Pe lângă bucatele tradiţionale, invitaţii pot să participe la Tombola Ambient, dar şi alte evenimente. </strong></p>

 


După petrecerea câmpenească urmează concertul Voltaj de la Sala Sporturilor. Toţi clujenii sunt invitaţi să participe azi, cu începere de la ora 19.00, pe platoul Sălii Sporturilor, la concertul Voltaj şi Incognito, trupa desemnată câştigătoare a concursului organizat de Ambient pe website-ul www.ambient20deani.ro. Intrarea este liberă!

Clujul, a doua oprire

Ambient aniversează anul acesta două decenii de activitate şi a ales să sărbătorească acest moment alături de toţi partenerii care au contribuit la succesul companiei, în cadrul „Caravanei Aniversare Ambient 20 de ani”. Cu această ocazie sunt organizate 28 de evenimente din care nouă concerte Voltaj, şapte reprezentaţii ale Teatrului Radu Stanca din Sibiu şi 12 petreceri organizate în centrele comerciale Ambient din România. Startul Caravanei a fost dat săptămâna trecută la Sibiu, al doilea punct pe traseul aniversar fiind Clujul, în această săptămână. Următoarea oprire a caravanei va fi în 20 aprilie la Târgu-Mureş.


abonare newsletter