Actualitate

Traian Băsescu, protagonistul unui documentar CNN despre portul Constanţa

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/13/05 basescu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Şeful statului a acordat, ieri, un interviu pentru emisiunea „The Gateway”, în cadrul unui documentar despre portul Constanţa realizat de jurnalista Becky Anderson. </strong></p>


Preşedintele Traian Băsescu va fi protagonistul unui material televizat despre portul Constanţa, realizat de CNN. Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Bogdan Oprea, a confirmat pentru evz.ro că preşedintele României a acordat ieri un interviu jurnalistei Becky Anderson de la CNN, pentru emisiunea „The Gateway”, dedicată portului Constanţa. Emisiunea va fi difuzată, pe durata mai multor ediţii, în cursul lunii mai.
Locaţia aleasă de şeful statului pentru o parte din interviu, dar şi pentru ilustrarea materialului a fost Constanţa South Container Terminal (CSTC), cel mai mare terminal de containere din sud-estul Europei, amplasat în portul Constanţa Sud-Agigea. Potrivit sursei citate, interviul a durat jumătate de oră. Echipa de filmare a jurnalistei CNN Becky Anderson este formată din reporteri, cameramani şi tehnicieni români. Echipa a venit în urmă cu două zile şi urmează să filmeze în port timp de două săptămâni.
Becky Anderson este unul din moderatorii postului CNN International, unde lucrează din 1999, în prezent realizând emisiunea Connect the World. Jurnalista a făcut de-a lungul timpului interviuri cu lideri şi vedete mondiale, precum Benjamin Netanyahu, Hamid Karzai, Kofi Annan, Ban Ki-moon, Roger Moore, George Clooney sau Brad Pitt.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter