Actualitate

Începe dezinsecţia domeniului public

<p><strong>Pima acţiune de dezinsecţie pe domeniul public din Cluj-Napoca se desfăşoară în perioada 15-30 aprilie, între orele 20.00 şi 5.00. În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata prevazută se va prelungi. </strong></p>

 

Substanţele folosite în acţiunea de dezinsecţie sunt Detral Super şi/sau K'Othrine, insecticid pentru combaterea adulţilor şi Biolarkim 14, insecticid pentru combaterea larvelor. "Pentru eficienţă, activitatea de dezinsecţie trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât şi privat la nivelul localităţii, motiv pentru care facem un apel cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului să efectueze dezinsecţia pe proprietăţi, clădiri, subsolul blocurilor, odată cu acţiunea de pe domeniul public a Primăriei Cluj-Napoca", au declarat reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei.


Activitatea de dezinsecţie este realizată de firma S.C. Coral Impex S.R.L., conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat cu municipiul Cluj-Napoca.

abonare newsletter