Actualitate

Studenţii farmacişti ne învaţă cum să avem un stil de viaţă sănătos. VEZI când şi unde!

<p><strong>Organizaţia Studenţilor Farmacişti Cluj-Napoca (OSF) derulează, în perioada 15-28 aprilie, o campanie de  promovare a unui mod de viaţă sănătos în cadrul căreia copiii vor afla ce trebuie să facă pentru a avea un stil de viaţă sănătos, iar adulţii îşi vor putea face, gratuit, teste pentru măsurarea glicemiei şi grăsimii din organism. </strong></p>

Studenţii farmacişti desfăşoară în perioada 15-28 aprilie 2013 o campanie de  promovare a unui mod de viaţă sănătos pe care în general oamenii refuză sau ignoră să-l menţină fie din cauza programului încărcat, fie din cauza stilului de viaţă necorespunzător (ritm epuizant de muncă, dozarea ineficientă a efortului, lispa somnului), sau fie din cauza necesităţilor apărute şi a problemelor existenţiale.

Diana Petrescu, unul dintre coordonatorii campaniei afirmă că această acţiune se adresează şi preşcolarilor şi elevilor, care se află într-un proces de dezvoltare continuă şi care au nevoie să înţeleagă cât de important este să mănânci corect şi să faci sport şi câte benificii îţi aduce acest stil de viaţă.

În perioada 15-19 aprilie şi 22-26 aprilie, studenţii din OSF se vor afla în şcoli şi grădiniţe şi îi vor informa pe cei mici ce trebuie să facă pentru a avea un stil de viaţă sănătos: alimentaţie sănătoasă, activităţi adapatate vârstei lor.
În 17 aprilie, la Casa de Cultură a Studenţilor, de la ora 10.00, studenţii le vor face celor interesaţi testări de glicemie, ale procentului de grăsime din organism, presiunii arteriale, înălţimii şi greutăţii. Rezultatele vor fi interpretate şi participanţii vor primi informaţii cu privire la un stil de viaţă sănătos.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter