Actualitate

UPDATE: DEEP PURPLE și UB40 vor concerta în iunie pe CLUJ ARENA. Vezi cât vor costa biletele!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/12/concert 4.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a anuțat în urmă cu câteva momente că trupele Deep Purple și UB40 vor concerta în 7 și 8 iunie pe stadionul Cluj Arena. </strong></p>

“Așa cum am promis, Cluj Arena își va deschide porțile și pentru evenimente artistice și mă bucur să anunț evenimentul CLUJ ARENA MUSIC FEST, ce se va desfășura în iunie și care cuprinde două concerte mari: în 7 iunie Deep Purple, iar în 8 iunie, UB40. În deschiderea celor de la Deep Purple vor cânta Holograf, Proconsul, Compact și Bere Gratis, iar în a doua zi, în deschiderea concertului UB40 vor fi Smiley, Alex Velea, Antonia și Ștefan Bănică Jr.”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.


Prețurile biletelor:

Ziua I – Deep Purple

Peluză – 65 de lei


Tribuna I + II – 95 de lei

Golden Circle – 125 de lei


Tribuna 0 – 150 de lei

VIP – 250 de lei


Ziua II – UB40

Peluză – 45 de lei


Tribuna I + II – 75 de lei

Golden Circle – 100 de lei

Tribuna 0 – 150 de lei

VIP – 200 de lei

 

Abonamente – Ziua I și Ziua II

Peluză – 85 de lei

Tribuna I + II – 125 de lei

Golden Circle – 175 de lei

Tribuna 0 – 250 de lei

VIP – 350 de lei

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 15 aprilie pe myticket.ro, dar şi la standurile special amenajate din incinta Iulius Mall Cluj şi Polus Cluj.

Concertul este organizat de Comvel Events, cei care i-au adus la Cluj și pe Scorpions și Smokie.

Potrivit organizatorilor, onorariile artiștilor au fost deja achitate. Pentru chiria stadionului pentru cele două zile, s-a plătit 15.000 de euro, fără TVA, bani care nu includ utilitățile.

Organizatorii au mai precizat că se așteaptă în prima zi a evenimentului la 30.000 de spectatori, iar în a doua, la 20.000.

Trupa de muzică rock Deep Purple a fost înfiinţată la Hertford, Marea Britanie, în anul 1968. Fondată sub numele de Roundabout, a fost una dintre trupele de marcă ale stilului heavy metal din anii '70 şi este cunoscută mai ales pentru hiturile "Smoke on the Water" şi "Child in Time". Alături de Led Zeppelin şi Black Sabbath, cei de la Deep Purple sunt consideraţi a fi unii dintre pionierii heavy metal-ului şi hard rock-ului.

Trupa a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. Trecând prin numeroase schimbări de componenţă, în prezent trupa este formată din Ian Gillan - voce, Steve Morse - chitară, Roger Glover - bas şi Ian Paice - baterie, alături de Don Airey - claviaturi.

Deep Purple va lansa, în 26 aprilie, un nou album de studio, intitulat "Now What?!", al 19-lea din carieră. Albumul conţine 12 piese, iar una dintre acestea reprezintă un tribut adus actorului Vincent Price, un star al filmelor horror. Precedentul album de studio lansat de trupa Deep Purple se intitulează "Rapture of the Deep" şi a apărut pe piaţă în anul 2005.

Deep Purple a susţinut două concerte la Bucureşti, în 1998 şi 2007.

UB 40 este o trupă britanică de raggae, înfiinţată în anul 1978, în Birmingham. Formaţia a vândut peste 70 de milioane de discuri.

 

abonare newsletter