Actualitate

UPDATE: FOTO EXPLOZIE ÎN CLUJ - O femeie de 74 de ani a murit într-un apartament pe Horea

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/12/b.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />O bătrână şi-a pierdut viaţa azi noapte după ce în apartamentul în care locuia a avut loc un incediu. Bătrâna locuia singură, iar din primele cercetări se pare că explozia a fost provocată de o acumulare de gaze. Incendiul a avut loc pe strada Horea din Cluj-Napoca în vecinătatea Serviciului de Ambulanţă. </strong></p>

Explozia a avut loc înainte de miezul nopţii şi a fost anunţată prin numărul de urgenţă 112. „Am fost anunţati la ora 23.57 de faptul că pe strada Horea a avut loc o explozie. O femeie în vârstă a decedat în incendiul provocat de o acumulare de gaze. Explozia a afectat faţada blocului, iar o parte din tencuială a căzut pe maşinile parcate lângă clădire şi le-a avariat”, a declarat Andrei Biriş, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.


Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, cadavrul bătrânei va fi transportat la IML, unde i se va face necropsie pentru a se stabili cauzele morţii. „Bătrâna de 74 de ani locuia singură în apartament. O să fie efectuată necropsia, legiştii ne vor spune cauza morţii”, a declarat, la rândul său, şi Anca Sidonia Bolba, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

abonare newsletter