Actualitate

Procurorii cer arestarea lui Uioreanu Jr, fiul preşedintelui CJ Cluj

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/11/alexandruuioreanum3.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Procurorii DIICOT cer arestarea lui Uioreanu Jr, fiul preşedintelui CJ Cluj, pentru că a încălcat interdicţiile impuse de instanţă în dosarul în care a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri. </strong></p>

Anchetatorii solicită revocarea suspendării condiţionate a pedepsei. Alexandru Uioreanu se află în libertate dar urmează să fie adus în faţa judecătorilor pentru a-i aduce la cunoştinţă motivele pentru care procurorii au solicitat această măsură.


DIICOT Cluj cere judecătoriei înlocuirea măsurii interdicţiei de a părăsi ţara cu măsura arestului în cazul lui Alexandru Uioreanu.

Potrivit evz.ro, anchetatorii susţin că Uioreanu jr. a încălcat termenii liberării condiţionate şi anume că a  luat legătură cu un alt inculpat şi anume Adrian Ciprian Tition, un alt inculpat trimis în judecată pentru trafic de droguri, arestat în acelaşi dosar cu fiul preşedintelui CJ Cluj.


Tition a fost filat de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Cluj deoarece era suspectat că se ocupă în continuare de traficul de droguri. În timpul filajului operativ, poliţiştii au observat că Tition s-a întâlnit cu Uioreanu jr. La scurt timp, poliţiştii au intervenit şi i-au prins pe cei doi în timp ce discutau despre dosarul în care sunt judecaţi pentru trafic de droguri. Asupra lui Tition, poliţiştii au descoperit un pliculeţ care conţinea două grame de droguri uşoare.

“Mâine, cel mai probabil, voi vedea ce cer procurorii. Încă nu am văzut motivarea lor şi ce dovezi au pentru a cere arestarea. Din câte am înţeles clientul meu ar fi fost găsit de poliţişti în noaptea de 9 spre 10 aprilie în faţa casei, fără buletin şi l-au întrebat ce caută acolo. Procurorii spun că s-a întâlnit cu un alt inculpat în dosar, însă Parchetul trebuie să probeze”, a spus Tiberiu Ban, avocatul lui Uioreanu Jr.


Alexandru Uioreanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost condamnat în 27 martie de judecătorii Tribunalului Cluj la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri.


Citeşte şi:


Uioreanu Jr, condamnat la ÎNCHISOARE CU SUSPENDARE

UPDATE VIDEO: Fiul preşedintelui CJ Cluj Horea Uioreanu a fost REŢINUT pentru TRAFIC DE DROGURI


Fiul lui Uioreanu, TRIMIS ÎN JUDECATĂ pentru trafic de droguri


abonare newsletter