Actualitate

Adolescentă din SUA muşcată de o leoaică la Zoo în Rădăuţi

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/09/young lion female.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />O tânără de 15 ani din SUA, aflată în vizită la Rădăuţi, a ajuns marţi la spital după ce a fost rănită de o leoaică de la Grădina Zoologică din localitate. Adolescenta, împreună cu rudele ei şi alţi patru copii minori, se afla în vizită la Grădina Zoologică din Rădăuţi şi a încercat să se joace cu leul care a muşcat-o. </strong></p>

 


Directorul Grădinii Zoologice din Rădăuţi, Angela Olenici, a declarat că fata a intrat într-un loc interzis şi a încercat să se joace, băgând piciorul între barele cuştii, iar leoaica i-a cuprins cu ambele labe din faţă piciorul şi a muşcat-o de gleznă. Potrivit lui Olenici, un angajat care se afla la câţiva metri de zona respectivă a ajutat fetiţa şi a tras-o de lângă cuşcă, fiind apoi anunţată ambulanţa.

”Fetiţa nu avea ce căuta în zona respectivă. Leoaica avea mâncare, ce era pe trapă. Probabil, fetiţa a vrut doar să se joace, dar nu avea voie în zona respectivă”, a spus Olenici, subliniind că există bare de protecţie pe care fata le-a ignorat.


Iniţial, fata a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a primit îngrijiri, ulterior fiind transferată la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare.

abonare newsletter