Actualitate

TERIBILISM sau INCONȘTIENȚĂ? Pasagerii din două maşini au ieşit pe geam în plin trafic - VIDEO

<p><strong>Teribilismul la volan a  unor tineri din Dej putea oricând să se sfârşească tragic. Doi şoferi din Dej au demonstrat cât sunt de inconştienţi postând pe Facebook un filmuleţ, preluat de Dejeanul.ro, în care arată cât sunt ei de curajoşi şi ce fapte de vitejie ştiu să facă.

Scenele au fost filmate pe drumul judeţean 161D Dej - Nireş. În imagini apar două maşini, una fiind condusă de un şofer începător. Cele două autoturisme sunt conduse haotic pe şosea, de cele mai multe ori în paralel. Ocupanţii maşinilor sunt iesiţi pe geamurile laterale. Mai mult decât atât, unul dintre ei se crede Superman, ieşind pe geam mai bine de jumătate, până în dreptul şoferului. La un moment dat, cele două maşini s-au apropiat una de alta iar cei care se aflau pe geamuri au dat mâna unii cu alţii. Nici şoferii celor două autoturisme nu au rămas pe locurile lor aceştia ieşind şi ei din maşini pentru a se distra împreună cu amicii lor, ţinând volanul cu o singură mână. După ce au ajuns cu bine la destinaţie şi-au postat imaginile pe Facebook şi s-au amuzat de isprava lor.


 

Reamintim faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică mai mulţi tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani au fost implicaţi într-un grav accident de circulaţie, în urma căruia unul dintre pasageri a murit. Accidentul s-a produs pe raza comunei Apahida, în condiţiile în care şoferul începător era şi băut.


 

abonare newsletter