monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Marile companii de software caută IT-işti în Cluj-Napoca

40 de companii participă la ediţia a doua a Târgului de Cariere în IT care va avea loc la Cluj-Napoca în 10-11 aprilie, la Iulius Mall. Sunt aşteptaţi peste 5.000 de candidaţi.

Participanții, tineri cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să-și schimbe job-ul actual, vor descoperi o gamă largă de oferte de angajare în domeniul IT. De asemenea, ei pot primi feedback pe CV la fața locului, din partea unor specialiști în carieră, care vor fi prezenți la târg.

Printre companiile care vor fi prezente la târg se numără Bitdefender, Emerson, HP, iQuest, SDL, Steelcase, Yardi.

Potrivit organizatorilor, accesul este liber și se va face între orele 10.00-16.00. De asemenea, candidații care vin cu CV-ul la târg au posibilitatea de a câștiga două tablete de ultimă generație dacă se înscriu la tombola organizată la fața locului, prin completarea unui talon.

În premieră, la eveniment participanții au posibilitatea să se înscrie gratuit la Atelierul de Cariere în IT, un seminar pe tema Cum să începi un startup business în Cluj, susținut de Florin Mureșan, CEO Squirrly UK.